här laddas en tuff logga... välkommen till midnatt.nu


 iph's mp3-page
iph's mp3-station
iph's traxx

>>> i n d e x ...

mp3-musik
program
vem är...?
gästboken
iph-ascii
mp3-album
upload


>> l ä n k e n ,,,.

Trance!
Man missar inte tranceaddict, en helt superschysst sida med trance mp3or i massor - Ja och länkarna fungerar och är snabba! Här hittar du stuff som napster inte äns rört.... stark rekommenderad för dig som gillar trance/techno och har bredband - (klick)

 

>> fler favoritlänkar...
>> b l a n d a t ...

2-Days Rave
Det e dåligt med fester nu förtiden men nu till helgen är det iaf allmänt rave på elverket för alla som är 16+ i helsingör (danmark) de ska tydligen bli fett med schyssta DJ's - jag och polarna drar på fredag med båtarna från helsingborg runt 10 tiden, så gänga med oss!- (klick)
Musik från iph...
Jag har meckat ihop en ny fet psy-trance låt, denna är really WICKED!! så lyssna på "mind.bender" (klick)


>> en diskett..

>> BBS-länkar...

thuglife
elebbs
pcmicro

>> Vod-Logfiler...

History-log
rumours-log
oneliner-log

>> dagens datum & tid..


>>> u p d a t e ..
.

[midnatt.nu] - 27 April

Japp alla svampungdomar, litta nytt i midnatten här... typ du kan ju passa på och uploada lite filer, kolla in den funktionen till vänster här... annars läs min recension på nokia 3310an, visst telefonen börjar bli lite gammal men vafan läs den endå om du har planer om att köpa ny... Och alltså vill du ha lite reklam för din hemsida så fixa till en liten banner så ska jag lägga upp den här till höger brevid dom andra... Kolla in nyheterna längre ner till höger, nokias nya feta telefoner....

// crew


>>> k r ö n i k a n...

Mobil = Back to square one!

Alltså fattar ni inte... alla dom sjuka spelen vi har i vår mobil, masken, tetris, skjuta skjuta, memory m.m är som att gå tillbaka till början av 80-talet då de första tv-spelen började tillverkas, alltså, inse om 20 år vad vi kommer ha i vår mobil nu? Alltså är dom tröga eller, tror du jag orkar vänta 20 år på att få Quake i min mobil, vafan kolla gameboy och sånna handdatorer, fan in med lite mer processor kraft i mobilen så man kan få lite mer grymma spel i våra mobiler. Men vet ni vad det värsta är? När vi sitter där på busshållsplatsen och spelar masken så känner vi oss verkligen underhållna, HALLÅ? Skulle ni sätta er framför er snabba P2-400mhz PC där hemma och spela masken på den eller? Nej knappast... Mobil = back to square one

 

ps. tackar dunder-musen för en fet jävla logga, är den inte asgrym? besök hans sida på https://i.am/dunder-musen

Goa/Trance/Acid/Ambient/Psy MP3-Album

...Japp, vi vet det inte är lagligt men där e så mycket bra musik där ute som du förmodligen aldrig får chans att höra att det nästan vore ett straff att inte dela med sig av all underbar dunka-dunka musik som finns... så gillar du fet bas med grymma 303-slingor så kolla in min lista så kanske vi kan göra en deal... (klick)

Hela BBS:en för download!

download the vod-bbs package here! (14MB)

Jo nu kan du som är intresserad ta hem hela planet vod bbsen för att kanske få idéer och hjälp med din egen bbs? Har du frågor så bara maila mig... det var jag som byggde den, då har jag nog också svaren. Ladda hem här (14MB)


>> i r c l o g g a r...

irc-log1 - Malin glömmer sitt namn?
irc-log2 - här snackar vi PMS på heltid....
irc-log3 - kåta killar på irc?...
irc-log4 - Rebecka vill köpa HB ...>>> Prylrecensioner

Nokia 3310

>> sidor du måste
besöka ...


vill du oxå ha din
banner här?
maila mig...


>>> Filmrecensioner

American Pie 2
Hollow Man
Dune
Charlies Änglar
Groove the Movie
Mission Impossible II


>> n y h e t e r n a ...

Mer Nokia (2001-03-28)
Men det är gott att nokia är på alerten, ny kommer de nya tuffa phones, jag tror jag vill äga en 8310a, den verkar så fet med inbyggd radio o så... ny modell av 3310an oxå, gissa namnet? 3330 var de ja... och så 6210an får oxå en update, men lite GPRS och sånt tjafs som ingen vet vad betyder endå... bra med nya telefoner är att priset på gamla sänks :) besök nokia / källa (klick)

 

Kortslutning! (2000-12-22)
Brandutredare på Maui, Hawaii har fastställt orsaken till eldsvådan som ödelade ett hem värt 127 000 dollar förra månaden - en kortslutning i husets nyligen installerade brandvarnarsystem. "Det här är till och med värre än förra året" sa den upprörde husägaren, "då bröt sig någon in och stal mitt nya tjuvlarm". (dunder-musen) källa /


Nya Nokia 8250 (2000-12-19)

Asså fyfan va skön den är, den nya Nokiatelefonen, lätt man vill äga den, snoppeförlängaren nr #1 asså. Synd den bara släpps i Japan men den kommer väl snart importeras till Europa. Den har skön blå belysning, i storlek med 8210an plus att den har 3310ans alla nya funktioner som chat, skärmsläckare och andra nya finurligheter. En liten skönhet alltså. 81g med originalbatteri, vibrator, kalender, ja allt som finns i nyare nokia modeller, japp jag vet vad jag önskar mig i julklapp iaf :) Källa / Nokia (klick)


Spel i mobilen?
(2000-09-30)
Ok, äntligen det vi har väntat på, lite riktigt häftiga spel i mobilen, vem har inte drömt om att slå ihop GameBoy'en och Nokian till en dunder-ungdoms super duper maskin så man både kan nå sina knarklangare och spela action på full rulle på den bärbara "multimedia" maskinen. I vilket falls om helst så har SEGA och Motorola inlett ett samarbete där de ska utvecka spel till nyare mobiler, platformen kommer va "a la java" såklart och man ska både kunna ladda hem spel på Internet och köpa i mindre mängd i affärer. Äntligen! Källa // idg (klick)

 


counter ...>> My ICQ status: /..>> email: iph@telia.com